Fietsendragers

 

 

Fietsendragers van Maurix Tweewielers

Als je graag in een afgelegen omgeving fietst, heb je een fietsendrager nodig om je fiets daarnaartoe te brengen. Fietsendragers zijn de perfecte manier om je fiets te vervoeren: ze houden je modderige fiets buiten de auto en je houdt meer ruimte over voor passagiers. Bekijk ons assortiment aan fietsendragers en kies de ideale fietsendrager voor jouw auto.

 

Vind de perfecte fietsendrager voor je auto bij Maurix tweewielers in Overloon

Bij Maurix  tweewielers verkopen we fietsendragers voor bijna elke auto. Fietsendragers voor op de trekhaak zijn supergemakkelijk en snel te gebruiken. Ze zijn daarmee ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van je fiets. Als je geen trekhaak hebt, kun je je fietsen op het dak van je auto vervoeren met een dakdrager. Ook is er de mogelijkheid om een fietsendrager op de achterklep van je auto te bevestigen. Welke fietsendrager je ook kiest, ze kunnen allemaal snel worden gemonteerd en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Kom naar onze winkel en laat je overtuigen van het gebruiksgemak van onze fietsendragers.

 

Veilige en gebruiksvriendelijke fietsendragers

Elke fietsendrager die we bij Maurix tweewielers verkopen, is gemaakt van de beste materialen en is uitgebreid getest. Zo kunnen we de veiligheid en kwaliteit van onze fietsendragers altijd garanderen. We zijn ervan overtuigd dat je fietsdrager nog vele jaren mee zal gaan.

 

 

 

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook