Fietslease

 

Bereken wat je kunt besparen

Fietsen is goed voor je gezondheid. Maar ook goed voor je portemonnee. Wist je dat een leasefiets 25% tot 80% goedkoper is dan kopen, omdat de prijs van de fiets wordt ingehouden op jouw brutoloon? Het exacte voordeel dat jij krijgt, is afhankelijk van een eventuele bijdrage van je werkgever.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen? Bereken je voordeel hieronder uit. De medewerkers van Maurix tweewielers staan ook voor je klaar om je hierbij te helpen.

 

 

In 4 stappen op je droomfiets

1. Overtuig je werkgever

Wil je een leasefiets? Vraag meer informatie aan een van onze medewerkers en overtuig je werkgever. Goed om te weten: een fietsplan via Lease a Bike is 100% gratis voor je werkgever. Beter wordt het niet!

2. Meld je aan

Is jouw werkgever overtuigd, dan zit jij binnen 1 week op je nieuwe fiets. Mits de fiets natuurlijk op voorraad is. Zodra de contracten getekend zijn, ontvang je een aanmeldlink van je werkgever om je te registreren.

3. Stap op je droomfiets

Kies uit elk type fiets van onze uitgebreide collectie. E-bike, stadsfiets of hybride… Wij zetten je op de fiets van je dromen.

4. Krijg de fiets in je bezit

Je gaat een leasecontract aan met je werkgever van 36 maanden. Hierna is het mogelijk je fiets over te nemen. Je betaalt dan circa 15% van de aankoopprijs. Dit is al inbegrepen in het voordeel van 35% t.o.v. kopen.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook