Sleutelservice

 

 

Fietssleutel kwijt?

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Dit kan gewoon online. Je kunt dit eenvoudig zelf doen, zonder hulp van Maurix tweewielers.

 

Een nieuwe fietssleutel van Axa, Abus of Trelock bestellen?

Je kunt onderstaande linkjes online een originele fietssleutel bijbestellen van kwaliteitssloten, zoals Axa, Abus en Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kun je bij een van onze partners terecht.

Om te kunnen bestellen heb je alleen het juiste sleutelnummer nodig. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, je garantiekaart of op de polis van je fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

 

 

 

Verzekerd tegen fietsdiefstal?

Let op! Als jouw fiets wordt gestolen, heb je ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering!

Heb je een sleutel bijbesteld en heb je een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van de fiets moet je namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die je ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".

 

Mocht u toch hulp nodig hebben bij het bestellen van een reservesleutel? Kom dan naar onze winkel en een van onze medewerkers zal u daar dan graag bij helpen.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook