Fietsen Scooters / Bromfietsen
Fietsen Scooters / Bromfietsen

NieuwsJe fietsaccu in de winter
De accu van je elektrische fiets is gevoelig voor kou. De actieradius van een e-bike is kleiner in de wintermaanden. De accucapaciteit kan bij lage temperaturen tot een kwart afnemen. Wil je de accu van je elektrische fiets in de winter in goede conditie houden, dan is het beste advies: blijf fietsen, om de accu regelmatig te ontladen en te laden.
Lees meer...

Hoe onderhoud ik mijn fietsaccu?
Het komt vaak voor dat de fietsaccu van een elektrische fiets eerder “op” is dan men verwacht. Wilt u dit voorkomen bij uw fietsaccu? Onderhoud uw fietsaccu dan goed middels de volgende richtlijnen:
Lees meer...

De 10 meest gestelde vragen over E-bikes
Vaak roepen technische hoogstandjes, zoals de E-bike, onduidelijkheden op. Kunnen wij jou voorzien van een steuntje in de rug? Hieronder beantwoorden wij 10 veel gestelde vragen over E-bikes. Misschien staat die van jou er bij!
Lees meer...

Elektrische fiets opvoeren
Er wordt veel op gezocht, dus kennelijk leeft het onderwerp nogal… Kunt u uw elektrische fiets opvoeren of de begrenzer van uw elektrische fiets misschien opheffen? Dat kan. Maar houd in de gaten; het is wel illegaal. U maakt van uw fiets in feite een brommer, maar dan zonder typegoedkeuring en dus bent u ook onverzekerd.
Lees meer...

Contact


Ger Maurix Tweewielers
Vierlingsbeekseweg 7 a
5825 AS  Overloon
Tel.: (0478) 64 12 70

Routebeschrijving »


Openingstijden


Maandag:  gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  
 
Heden geen koopavonden meer.


Werkt samen met:
Merkdealer van:

Batavus
Cortina
Gazelle
Giant
Koga-Miyata
Sparta